за насза контактfacebookgogle+youtubebez-cenzura

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас! СТЕФАН ПРОЙНОВВойнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас  

От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка” прилагат един много интересен метод за защита на границата ни !
По този начин на обработка металната конструкция е защитена от корозия и от други вредни за нея външни влияния!
Този метод е известен още от древността когато чрез подобен способ местните са комуникирали с другите хора, които не са желани в тяхното село !

Например някога когато хората са СЪЖИТЕЛСТВАЛИ е имало такива, който не са били ТОЛЕРАНТНИ и са прилагали един метод на комуникация с външният свят !
На всяка чешма или кладенец са връзвали по едно парче сланина и така тези, които не обичат свинско по природа е нямало от къде да си напълнят вода, а техните дълбоки религиозни схващания са им пречели да пият от този кладенец или от тази чешма вода, защото са били осквернени !
Така този вид допълнителна обработка на пограничната ограда преди година е възпрепятствал туристическият поток от ЮГ за близо два месеца !

По данни на БНО „Шипка” и Войнски съюз „Васил Левски” тази обработка на свещената ни граница дава добър ефект !
Затова и сега ние казваме, че спешно се търсят 250 килограма свинска мас, с която да се третират неохраняемите участъци и да запазим оградата си от агресивни елементи като киселинни дъждове и други !
Ако някой иска или може да помогне може да се свърже с посочените телефони за контакти!

Скъпи съотечественици, ако можете да помогнете със средства или свинска мас да опазим пограничните ни заграждения и без това толкова скъпа да не бъде ежедневно подлагано на радикални атмосферни условия или искате да участвате в дейност опазване на границата ни, или искате да се включите в редиците на Българското опълчение добре сте дошли !
В едно сме убедени, че защитата на отечеството ни е дълга на всеки един от нас !
Да живее България и всички Българи където и да се намират по света !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Tags:                                                                                                                  

Среща на трафикантите + ВИДЕО

An error occured during creating the thumbnail.

Среща на трафикантите... Тази вечер ще има среща на трафикантите в Турция. Бойко Борисов и Реджеп Ердоган ще обсъдят международният…

02 мар. 2020 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Тридесет години лутане в тъмнината

An error occured during creating the thumbnail.

Десети ноември 1989 година. Дата, която смятахме за деня на освобождението ни от диктатурата, а всъщност датата, на която започна…

16 Ное. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Карбовски: Новината, че деца се взимат от училище без знанието…

An error occured during creating the thumbnail.

Мартин Карбовски за пореден път разбуни духовете с брутален пост в социалната мрежа. Този път той обяви, че новината, че деца…

09 окт. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

An error occured during creating the thumbnail.

Войнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас   От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка”…

18 авг. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

An error occured during creating the thumbnail.

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов ! Публикуваме целият текст без редакторска намеса : Корнелия Нинова…

23 апр. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.org е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.org, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!