Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

Loading...

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас! СТЕФАН ПРОЙНОВВойнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас  

От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка” прилагат един много интересен метод за защита на границата ни !
По този начин на обработка металната конструкция е защитена от корозия и от други вредни за нея външни влияния!
Този метод е известен още от древността когато чрез подобен способ местните са комуникирали с другите хора, които не са желани в тяхното село !

Например някога когато хората са СЪЖИТЕЛСТВАЛИ е имало такива, който не са били ТОЛЕРАНТНИ и са прилагали един метод на комуникация с външният свят !
На всяка чешма или кладенец са връзвали по едно парче сланина и така тези, които не обичат свинско по природа е нямало от къде да си напълнят вода, а техните дълбоки религиозни схващания са им пречели да пият от този кладенец или от тази чешма вода, защото са били осквернени !
Така този вид допълнителна обработка на пограничната ограда преди година е възпрепятствал туристическият поток от ЮГ за близо два месеца !

По данни на БНО „Шипка” и Войнски съюз „Васил Левски” тази обработка на свещената ни граница дава добър ефект !
Затова и сега ние казваме, че спешно се търсят 250 килограма свинска мас, с която да се третират неохраняемите участъци и да запазим оградата си от агресивни елементи като киселинни дъждове и други !
Ако някой иска или може да помогне може да се свърже с посочените телефони за контакти!

Скъпи съотечественици, ако можете да помогнете със средства или свинска мас да опазим пограничните ни заграждения и без това толкова скъпа да не бъде ежедневно подлагано на радикални атмосферни условия или искате да участвате в дейност опазване на границата ни, или искате да се включите в редиците на Българското опълчение добре сте дошли !
В едно сме убедени, че защитата на отечеството ни е дълга на всеки един от нас !
Да живее България и всички Българи където и да се намират по света !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Tags:                                                                                                                  

Среща на трафикантите + ВИДЕО

Среща на трафикантите... Тази вечер ще има среща на трафикантите в Турция. Бойко Борисов и Реджеп Ердоган ще обсъдят международният…

02 мар. 2020 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Тридесет години лутане в тъмнината

Десети ноември 1989 година. Дата, която смятахме за деня на освобождението ни от диктатурата, а всъщност датата, на която започна…

16 ное. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Карбовски: Новината, че деца се взимат от училище без знанието…

Мартин Карбовски за пореден път разбуни духовете с брутален пост в социалната мрежа. Този път той обяви, че новината, че деца…

09 окт. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

Войнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас   От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка”…

18 авг. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов ! Публикуваме целият текст без редакторска намеса : Корнелия Нинова…

23 апр. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.org е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.org, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!