Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

Loading...

Огнян-Герджиков ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! стефан Пройнов
ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!
Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса :
Корнелия Нинова даде ниска оценка на служебния кабинет на Герджиков!
Ами нормално, този кабинет работеше през цялото време в полза на ГЕРБ, той уволни без да му е работа голяма част от областните управители, заведе безсмислени дела срещу министри от кабинета Борисов 2, които естествено не доведоха до нищо и скоро ще бъдат забравени, но по този начин направи неоценима услуга на Борисов и ГЕРБ!

Сплоти им редиците за изборите, мобилизира ги …
Ами естествено, всеки си пази хляба след като ГЕРБ са пуснали пипала във всички сфери на управлението на държавата, на бизнеса, малки и големи фирми, магазинчета дори, всички по един или друг начин са зависими от ГЕРБ, хляба и бизнеса им зависят от тази партия …
Та Бойко дето се правеше, на възмутен от тези уволнения, спечели!
Спечели с неоценимата услуга която му направи служебния кабинет на Герджиков!
Някой съмнява ли се?

Огледайте се, има ли сфера в политиката, общините, бизнеса които да не са зависими от ГЕРБ?
Няма … И докато е така Борисов само ще слага нови номера на провалените си кабинети – 4, 5, 6 … И все повече ще се окопава в управлението във всички сфери в живота на българите!
В нормалните държави на това му се казва ДИКТАТУРА!
И у нас е диктатура, жестока диктатура на ГЕРБЕРИАТА …

Ние от bez-cenzura.org публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Среща на трафикантите + ВИДЕО

Среща на трафикантите... Тази вечер ще има среща на трафикантите в Турция. Бойко Борисов и Реджеп Ердоган ще обсъдят международният…

02 мар. 2020 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Тридесет години лутане в тъмнината

Десети ноември 1989 година. Дата, която смятахме за деня на освобождението ни от диктатурата, а всъщност датата, на която започна…

16 ное. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Карбовски: Новината, че деца се взимат от училище без знанието…

Мартин Карбовски за пореден път разбуни духовете с брутален пост в социалната мрежа. Този път той обяви, че новината, че деца…

09 окт. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

Войнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас   От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка”…

18 авг. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов ! Публикуваме целият текст без редакторска намеса : Корнелия Нинова…

23 апр. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.org е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.org, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!