ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

Огнян-Герджиков ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! стефан Пройнов
ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!
Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса :
Корнелия Нинова даде ниска оценка на служебния кабинет на Герджиков!
Ами нормално, този кабинет работеше през цялото време в полза на ГЕРБ, той уволни без да му е работа голяма част от областните управители, заведе безсмислени дела срещу министри от кабинета Борисов 2, които естествено не доведоха до нищо и скоро ще бъдат забравени, но по този начин направи неоценима услуга на Борисов и ГЕРБ!

Сплоти им редиците за изборите, мобилизира ги …
Ами естествено, всеки си пази хляба след като ГЕРБ са пуснали пипала във всички сфери на управлението на държавата, на бизнеса, малки и големи фирми, магазинчета дори, всички по един или друг начин са зависими от ГЕРБ, хляба и бизнеса им зависят от тази партия …
Та Бойко дето се правеше, на възмутен от тези уволнения, спечели!
Спечели с неоценимата услуга която му направи служебния кабинет на Герджиков!
Някой съмнява ли се?

Огледайте се, има ли сфера в политиката, общините, бизнеса които да не са зависими от ГЕРБ?
Няма … И докато е така Борисов само ще слага нови номера на провалените си кабинети – 4, 5, 6 … И все повече ще се окопава в управлението във всички сфери в живота на българите!
В нормалните държави на това му се казва ДИКТАТУРА!
И у нас е диктатура, жестока диктатура на ГЕРБЕРИАТА …

Ние от bez-cenzura.org публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Среща на трафикантите + ВИДЕО

Среща на трафикантите... Тази вечер ще има среща на трафикантите в Турция. Бойко Борисов и Реджеп Ердоган ще обсъдят международният…

02 мар. 2020 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Тридесет години лутане в тъмнината

Десети ноември 1989 година. Дата, която смятахме за деня на освобождението ни от диктатурата, а всъщност датата, на която започна…

16 Ное. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Карбовски: Новината, че деца се взимат от училище без знанието…

Мартин Карбовски за пореден път разбуни духовете с брутален пост в социалната мрежа. Този път той обяви, че новината, че деца…

09 окт. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Спешно се търсят 250 килограма свинска мас!

Войнски съюз „Васил Левски”: Как се третира оградата ни със свинска мас   От Войнски Съюз „Васил Левски” и от БНО „Шипка”…

18 авг. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА!

ДИКТАТУРА НА ГЕРБЕРИАТА! Вижте какво написа на стената си във фейсбук Кирил Стаменов ! Публикуваме целият текст без редакторска намеса : Корнелия Нинова…

23 апр. 2017 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.org е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.org, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!