за насза контактfacebookgogle+youtubebez-cenzura

Астролози с плашеща прогноза за 2019-та: Чака ни революция, идва новият световен ред

Астролози с плашеща прогноза за 2019-та: Чака ни революция, идва новият световен ред
С първите дни на 2019 година започва огледално повторение на събитията от 1989-та.

Това предвиждат най-добрите политически астролози в прогнозите си за новата година. Тези, които помнят как се разпадаше преди 30 години социалистическия лагер, сега ще получат усещане за дежавю, защото ще станат свидетели на същото разпадане, само че на западния.

Събитията ще бъдат главоломни и ще поставят началото на новия световен ред, който ще е факт в края на 2020 година, пише „Флагман“.

Свои политически астрологични прогнози за 2019-та вече публикуваха украинецът Константин Дараган и руснаците Светлана Драган и Михаил Левин. Те са последователи на мунданната астрология, която се приема за най-точна и с най-сигурен шанс за реализация на политическите прогнози.

Ето основните моменти от техните публикации.

Най-важните събития ще се случват във Франция, Великобритания, Германия и САЩ, при това в точно тази последователност.

След кратката глътка въздух за Емануел Макрон с привидно утихналите протести, астролозите очакват още през януари, но най-вече през втората половина на февруари, нова силна революционна вълна в тази страна. При това исканията на улицата вече ще обхващат цялото политическо устройство на държавата, а не просто цените на бензина и стоките в магазините. Тримата са единодушни, че протестите ще доведат до момент, в който „Франция ще обяви независимост“, но се различават по това как именно ще се случи този процес.

Прогнозата на Константин Дараган е, че Франция първа ще премине през „преобразуване на досегашната либерална демокрация в нова държава, където ще доминират патриотични и десни възгледи“, а на власт ще дойдат хора, които не желаят подчинение на ЕС и фамилията Ротшийлд (тъй като Емануел Макрон е работил в банката на Ротшийлд, мнозина смятат, че той е тяхна пионка – б.р.). Прогонването на досегашните управляващи либерали от властта ще премине като вълна през цялата Западна Европа, като процесът ще се засили особено много по времето около и след евроизборите, пише Дараган.

Според Светлана Драган, която също предвижда революция във Франция, има вероятност тя да бъде оглавена от самия Макрон. „Това е вариант, при който, неочаквано за всички,Макрон изведнъж обявява, че скъсва с досегашните си господари, които са го поставили на власт, и повежда Франция към независимост. Това от сегашния момент звучи малко странно, но точката на необратимост за Франция в първото полугодие на 2019-та е видна съвсем ясно. Или Макрон ще приеме ролята на Робеспиер и ще поведе революцията, или ще бъде изметен от нея. Дори и аз самата трудно бих го повярвала. Но астрологичната карта на Франция е ясна – тази страна обявява независимост.“

Михаил Левин също описва Франция като бастион на народното недоволство. На нейния фон всички други протести и конфликти в останалия свят ще бледнеят. „Оста на конфликтите ще разсече, като брадва, две страни – Франция и Великобритания. Но най-впечатляващо това ще се случи във Франция“, твърди Левин.

Британия я чака разпад – в пряк и преносен смисъл.

Константин Дараган: „Тази страна ще бъде важен източник на новини през годината, което би трябвало да е ясно и без човек да е астролог – предстои им Брекзит. Само че астрологичната карта предвижда това да се случи по най-лошия сценарий за Великобритания. Брекзит със загуба на властта, политическа криза, разпад и загуба на влиянието. Към това се прибавят и очаквани мащабни трагични новини около съдбата на британската корона.“

Светлана Драган: „След Макрон, Тереза Мей е друг нелогичен персонаж от марионетъчен тип. Тя е – и това се вижда атрологически ясно – инструмент, поставен в пълно подчинение на онези, които са я сложили да управлява. При това тя е до такава степен подчинена, че е готова на най-странни постъпки, дори сляпо следвани решения, за да се постигне угоден за господарите ѝ резултат. Затова и в първите месеци на 2019-та ще е готова да се съгласи с всичко, което ѝ бъде наредено да прави. Тази държава я чакат коренни промени.

Разположението на планетите в нейната астрологична карта няма да остави в покой никого от досегашния ѝ елит. И ако това, което ще ѝ се случи през 2019-та, ще изглежда лошо, то 2020 година ще е просто катастрофална за Великобритания, или това, което ще е останало от нея.“

Михаил Левин: „Оста на властта, която ще помете управляващите, астрологично точно минава през 2019-та година през две столици – Париж и Лондон. Но докато оста минава буквално през центъра на Париж, то Лондон стои леко встрани от нея. Това е защото Франция ще затъмни всички останали събития.“

Събитията в Германия

Събитията в Германия ще са бурни и с тежки последствия, твърдят и тримата астролози. Но само Светлана Драган е написала по-подробен абзац, специално посветен на тази страна. „Чака я много неприятна 2019-та година. За разлика от Франция и Великобритания, смутовете в Германия ще бъдат провокирани от вътрешните противоречия, а не от външни сили. В един момент те ще са толкова големи, че ще бъде повдигнат отново въпросът за разделянето на държавата на Източна и Западна Германия. Независимо от това кой точно ще наследи Ангела Меркел, Германия я очаква огромна промяна на цялата структура. Тя ще е болезнена и първите сигнали за тази промяна ще се появят още в началото на 2019-та година. След това събитията ще станат динамични и много драматични. Ще приключат с огромна промяна по подобие на тази, която Германия вече преживя с обединението си преди 30 години.

На астрологичната ѝ карта ясно се вижда, че след 2019-та, в първите месеци на 2020 година, предишната Германия вече не съществува, а на нейно място ще има изцяло нова страна.“

С единния Европейски съюз е свършено.

Константин Дараган: „Опитите за реанимиране на ЕС, като някакъв нов Франкенщайн, ще приключат официално през 2019-та година.

„Единният Запад“, като политическа реалност, ще престане да съществува, като процесът на разпад ще продължи през целите следващи три години, а Европа ще се фрагментира.

В този момент различните страни ще започнат да наддават пред Русия коя по-успешно ще изтъргува за себе си премахването на антируските санкции. Ще започне забавен пазарлък – по-умелите страни ще търгуват на гърба на по-неумелите собствените си икономически интереси. Нищо лично – това ще е просто бизнес върху останките от ЕС.

Самият Европейски съюз никой никога няма да закрие официално. Но в рамките на следващите три години той ще се превърне в куха структура, без никакво значение за никого. Ще заприлича на Общността на независимите държави – има го на книга, липсва на практика.“

Михаил Левин: „Почти всички правителства на отделните страни в ЕС през следващата година ще се опълчат на централната власт в Брюксел. Чисто астрологично картинката е много красива – имаме пълнолуние, което директно ще засегне тази структура, защото то се движи по остта периферна власт-централна власт. Но на астрологичната карта не се вижда официално закриване или официален разпад на тази организация.“

Първите сигнали за това, което ще се случи в Америка през 2020 година, ще се появят още през януари 2019.

Светлана Драган: „През 2020 година Америка я чака най-голямата криза в нейната история. Тя ще обхваща всичко – идеология, икономика, човешкия фактор и, разбира се, управлението. На астрологичната карта се вижда ясно, че тази страна ще бъде „наказана“ за нейното неуважение към историческите процеси, общочовешките, и особено, семейните ценности.

Това не е патетика, а астрологична реалност. Но през 2019-та година, колкото агресивна става вътрешната среда в тази страна, толкова по-агресивна ще е Америка и във външната си политика.

Докато през 2019-та Тръмп ще действа смело в налагането на своята идеология, в началото на 2020 година астрологичната карта го показва останал сам, без никакви съюзници – цялата му команда ще го изостави един след друг.

Но макар засега всички новини да сочат към противопоставяне между САЩ и Русия, астрологичната карта представя съвсем друга картина – основните конфликти ще са с Китай. За Китай това ще е много сложен период от историята му.

Ясно се вижда, че цялата стратегия на Америка през 2019-та ще бъде насочена против Китай. Нещата ще се развият така екстремно, че не бих била учудена, ако срещу Китай бъде използвано и климатично оръжие“.

Константин Дараган: „Политическата криза в Америка ще се засили съвсем осезаемо, но всичко ще достигне своя пик през 2020 година. Много е странно сега да се четат аналитици, които предвиждат безпроблемно преизбиране на Тръмп на следващите президентски избори.

От астрологична гледна точка всичко изглежда точно наобратно – кризата ще достига невъобразими размери, буквално до психиатрична фаза. През 2018-та тази държава премина своята точка на необратимост, затова въпросът вече е не какво ще се случи там, а какви ще са конкретните детайли преди предстоящото събитие.

Обобщено казано – през цялата 2019-та година САЩ ще губят световното си влияние.

Говорим за смяна на историческата епоха, която за Америка и Западна Европа започна през 1840-60 години. Ще се сменят сегашните световни сили, ще се промени дори обликът на света, с който сме свикнали още от раждането си. Промените ще са необичайно много и ще се случат в следващите три години.“

Трудни години за Русия предвиждат и тримата астролози.

Михаил Левин: „Дори и да искат, президентът Путин и премиерът Медведев няма да могат да променят нищо в Русия, освен обичайните неща – ако трябват пари, ще се вдигат данъците за бедните, но няма да се закачат богатите.

В Русия съществува цяла чиновническа гвардия, която не желае промени и ще се съпротивлява срещу тях с цената на всичко. Астрологично се вижда, че тази чиновническа гвардия реално управлява страната и сегашното състояние на нещата ги удовлетворява напълно.

Ситуацията в Русия в момента напомня времената на Руската империя, когато и Екатерина Велика, и Александър, и Николай Първи са били наясно, че трябва да се отмени крепостното право, но не са го сторили, защото ужасно много са се страхували от дворянството.

А и самото дворянство им е показвало с дворцовите преврати какво може да ги очаква, ако вземат решение, което е в негов ущърб. Съдбата на Ана Леополдовна и Петър Трети е показателна за сегашните управляващи в Русия, как може да приключи властта им, ако реформират системата в ущърб на чиновническата каста. А властта в Русия се опира именна на нея – такава структура бе създадена в държавата в началото на новия век.

На този фон авторитетът на централната власт в Москва бързо ще пада, като скоростта ще е различна за правителството и президента. Държавният глава ще губи подкрепа с по-бавна скорост от правителството.

Затова и големите промени в Русия ще се случат чак през 2020 година.“

Светлана Драган: „Докато външнополитически Русия ще стои устойчиво, а авторитетът ѝ ще се увеличава, Путин ще се изправя пред все повече и повече усложнения вътре в страната.

Предстоящата година ще е опасно време за него. Властта му ще бъде поставена на изпитание и много от идеите му във вътрешната политика е възможно въобще да не се осъществят. Към това ще се добави и обичайният натиск отвън, особено, когато досегашното противопоставяне между Америка и Китай навлезе в гореща фаза.“

Константин Дараган: „Русия ще получи няколко чувствителни удара през 2019-та и 2020-та години, както отвън, така и във вътрешен план. Макар и да успее да се справи с повечето от тях, това ще е нагледен пример, че докато отвън светът кипи, не е удачно да се клати лодката отвътре.

Отношенията с Америка ще се влошат още повече, което ще доведе до официално разваляне на още договори и съглашения. Дори до напускането със скандал на голяма международна организация. Но тъй като през това време Европейският съюз вече ще се разпада на парчета, то Русия ще се възползва, за да компенсира загубите чрез двустранни договори с отделните страни.“

Извън страните, в които ще се случват важните събития през 2019-та, тримата астролози посочват и още няколко, които също ще пълнят новинарските емисии – Турция, където президентът Ердоган ще се впусне в опасна военна авантюра, която може да се обърне срещу самия него.

Loading...

Всичко това ще е съпроводено със силни протестни страсти вътре в страната. Казахстан и Беларус се очертават да са следващите, след Украйна, рискови страни с политически разпад или майданни страсти. Сложна ситуация и около Израел, който ще остане сам срещу всички. / senzacia-bg.com

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Пратиха в затвора мъж със 100% инвалидност. Самолекувал се с…

Три месеца затвор ефективно получи 44-годишният Васил Тончовски от Сливен – пенсионер по болест със 100% инвалидност, подсъдим за притежание…

09 юни 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Полицаи раниха деца с граната в Силистра, за 1 юни…

Три деца са пострадали при демонстрационно взривяване на светлинно-звукова граната. Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебното производство. Днес около 11 часа…

01 юни 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Андрей Слабаков: Искаме Европа на моралните ценности и културата, а…

При огромен интерес и препълнени зали премина обиколката на кандидатите от листата на ВМРО във врачанско. След с. Чирен и гр. Мездра дойде…

24 май 2019 Политика bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Цензура! БНТ спря предизборен клип на Ангел Джамбазки с безумни…

Това е тенденциозно отношение и демонстрация на незачитане на законите на държавата от медия, която се издържа от средствата на…

23 май 2019 Политика bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Карлос Контрера: Протестиращите цигани в Бургас внушават, че са дискриминирани

Кандидатът на ВМРО посочи, че водата в квартал „Комлука“ е спряна по законен път Цигани от гетото в бургаския квартал „Комлука“…

22 май 2019 Политика bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Ангел Джамбазки за циганския протест в Бургас: Да протестираш срещу…

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Фейсбук страницата си относно поредната…

21 май 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ВМРО – Враца подпомогна майка на дете с увреждания

Врачанската структура на ВМРО оказа финансова помощ на Мирослава Гергова – самотна майка на дете с увреждания. Тя не може да…

20 май 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които…

На 26 април 1986 година става нещо, което светът никога няма да забрави. В АЕЦ Чернобил, Украйна се случва най-голямата атомна авария…

19 май 2019 Свят bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Фалшив поп мята на стоп, за да благославя колите срещу…

Горнооряховчанин надянал расо, за да припечелва, стана антигерой в социалните мрежи. За 10 лв. и благословия ще се отървете от зли…

18 май 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Лекари: Докога ще търпим да ни обиждат, бият, дори и…

Български лекарски съюз изразява безусловната си подкрепа към д-р Андрей Стоянов, който бе нападнат, докато изпълнява професионалните си задължения, съобщиха от организацията. На 15.05.2019 г. маскиран стрелец…

17 май 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

От последните минути: Арестуваха Кирил, който уби зверски Меди!

Германската полиция задържа 24-годишния Кирил Челебиев, който бе обявен за издирване като заподозрян за убийството на съпругата му Меди, съобщи…

09 апр. 2019 Свят bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Бум на ромски бракове, изнасят се в Германия с децата

Масово се сменят и имената на децата, родени от недокументираното съжителство Млади ромски семейства от квартал "Странджа" в Айтос масово се…

11 мар. 2019 Свят bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Бившата на Плевнелиев – Юлияна го попиля: Той е един…

Юлиана Плевнелиева е заминала с по-малкия от двамата си синове от Росен Плевнелиев на 7 хиляди километра разстояние от България  Бившата…

10 мар. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ИЗВЪНРЕДНО! Мъж преби жена си и 9-месечно си бебе

Мъж от столичния квартал Западен парк е пребил зверски съпругата си на 30 години и 9-месечното си бебе, алармираха свидетели. Съседите…

08 мар. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Родители без средно образование губят еднократната помощ при раждане. Малцинствата…

Родители без средно образование няма да получават еднократна финансова помощ при раждане в Свиленград, предаде bTV. Това реши общината. От тази…

02 мар. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

ЕДНА БЪЛГАРКА ПЛАЧЕ: Собствената й сестра я заведе за лесни…

В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена и принудена да прост*туира от… сестра си. Всички данни и имена…

20 февр. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Българските власти крият, че са давани паспорти на осъдени и…

Българските власти крият, че са давани паспорти на осъдени и издирвани чужденци. Това показа разследване на Валя Ахчиева. Журналистическото разследване беше публикувано…

13 февр. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Теньо купил сандали на Ивета, а после я ритал до…

С доживотна присъда, заменена с 25 г. затвор заради признаване на вина и кръвнина от общо 350 хил. лв., в…

04 февр. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Бивш полицейски шеф и генерал от ДС се простреля и…

90-годишният генерал-майор Йордан Касабов от Шумен е починал след трагичен инцидент при прострелване. Инцидентът е станал в дома му в неделя…

21 ян. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Циганите не са българи. И не би трябвало да са…

Късно през нощта ще кажа нещо, което повечето българи си мислят, но евротолерантността ни спира: Циганите не са българи. И не…

11 ян. 2019 България bez-cenzura.org No comments

Продължава...

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.org е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.org, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!